Úspěšně přidáno do košíku.
×

Z kuchařky Martina Svatka - co se nevešlo

Sobota 20. 3. 19:00
Restaurace Goldie hotelu Nautilus zobrazit na mapě

Když vaří Martin Svatek, je to gastronomický svátek. Člen Národního týmu asociace kuchařů a cukrářů ČR loni vybral 5 TOP receptů ze své kuchařky, které uvařil výhradně pro návštěvníky. Jenže receptů má Martin tolik, že se do kuchařky všechny nevešly. Právě taková jídla "nakráčejí" na vaše talíře: terinka ze sladkovodních ryb, zastřené vejce, jehněčí na šalotce, daňčí na šípkách. Čeká na vás festival chutí. 

(Terina je mísa s víkem, tvarem podobná formě na biskupský chlebíček, Terina je připravená ze směsi nahrubo rozemletého masa, může ale být i z ryb se zeleninou nebo sušeným ovocem. Směs je často spojena vejcem a zapéká se ve speciální nádobě, formě  ̶  terině.)

Martin Svatek

šéfkuchař

Petra Hlaváčková

vinař - enolog

Vinařství Rochůz