Úspěšně přidáno do košíku.
×

Tradiční autentické pokrmy francouzské kuchyně

Středa 13. 4. 19:00
Restaurace Goldie hotelu Nautilus zobrazit na mapě

Originální francouzské menu pro vás připraví Jan Horký, který je nově šéfkuchařem v hotelu Nautilus v Táboře po Martinu Svatkovi. Jan Horký, jihočeský rodák, je kapitánem Národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR. Šéfoval restauraci Zlatá Praha v hotelu Intercontinental i Francouzské restauraci v Obecním domě v Praze. Je také úspěšným absolventem školy Paula Bocuse ve Francii a rovněž se může pyšnit přípravou menu pro amerického prezidenta – Baraka Obamu. Jan se připravuje na světovou soutěž Global Chef Challenge, přičemž z Evropy jsou tam pouze tři kuchaři.

Právě recepty podle Paula Bocuse si pro vás Jan Horký nachystá s velkou kuchařskou vášní. 

Jan Horký

šéfkuchař