Úspěšně přidáno do košíku.
×

To nejlepší z kuchařského nároďáku

Středa 5. 4. 19:00
MACE restaurant zobrazit na mapě

Tábor má to štěstí, že přímo ve městě vaří dva reprezentanti: šéfkuchař restaurace Goldie hotelu Nautilus Jan Horký (kapitán národního týmu) a šéfkuchař restaurace Mace hotelu Palcát Martin Svatek. Čeká vás Svatkovo menu složené z medailových pokrmů Národního týmu kuchařů. Uvidíme, čím nás překvapí. 

Pro inspiraci, jak by to mohlo vypadat: Národní tým kuchařů a cukrářů AKC ČR přivezl v roce 2018 ze Světového poháru zlatou a stříbrnou medaili. "Náš tým vařil jako předkrm terinu z lososa, mušlí a královského kraba s mrkvovým pyré. Hlavní chod obsahoval hovězí roštěnou, hovězí krk, liškovou omáčku, bramborový škubánek a lanýže. Dezert byl postavený na čokoládě, banánech a maracuji," řekl před 4 lety kapitán národního týmu Jan Horký.

Konkrétní menu od Martina Svatka najdete na samostatném obrázku. Obsahuje mj. filet z ryby, prso z kachny, pečení hovězí a bílou čokoládu.

Pokrmy zkombinuje sklepmistr Aleš Kaspar se šesti víny od moravského gravitačního vinařství VILAVIN. 


Martin Svatek

šéfkuchař

Aleš Kaspar

enolog

Gravitační vinařství Vilavin