990 Kč
Gastro-hitem posledních sezon jsou steaky na grilu. Když se k tomu přidají domácí limonády nejrůznějších chutí, je o zážitek postaráno. Akce je vhodná pro rodiny s dětmi. Kulinářská zážitek bude důkazem, že k dobře propečenému masu není nutno pivo či víno. Ostatně děti si masíčko rády dají a domácí limonády budou chutnat všem.
Víte, co flank steak? Pochází ze spodní části hovězího pupku. Maso je vhodné na pečení ideálně vcelku a poté se krájí v šikmém úhlu na tenké plátky. Flank steak obsahuje vyšší podíl vláken a maso je o něco tužší, proto musí být vyzrálé. Zrání je opravdu důležité, na čerstvém flank steaku byste si nepochutnali. Ideálně by tento kus masa měl zrát kolem dvou měsíců.

Zdeněk Plášil
barista - barman