Úspěšně přidáno do košíku.
×

Od Asie po Evropu: kulinářská fusion s Martinem Pudilem

Pátek 25. 4. 19:00
Restaurace La Cave hotelu Dvořák zobrazit na mapě
1 490 Kč

Fusion kuchyně spojuje svět na jednom talíři, propojuje alespoň dvě tradiční kuchyně z různých zemí a kombinuje ingredience, recepty a kuchařské techniky do jedinečných pokrmů.

Fusion s Martinem Pudilem, renomovaným šéfkuchařem z hotelu Dvořák, představuje spojení tradiční asijské kuchyně s moderní evropskou kulinářskou kreativitou. Martin Pudil využívá své bohaté zkušenosti z prestižního hotelového prostředí k obohacení tradičních asijských receptů evropskými vlivy, čímž přináší na talíř zcela nový svět chutí.

Jednotlivé pokrmy budou perfektně doplněny víny z vinařství Wilomenna, které se nachází v Českém středohoří. Toto vinařství pěstuje révu na unikátním sopečném podloží Blšanského Chlumu, což dodává vínům specifickou minerální chuť. Vína vznikají s minimálním zásahem a bez zbytečných přídavků, čímž získávají svou exkluzivní chuť.

Degustaci povede zkušený vinař a sklepmistr Ing. Lubomír Bílík, který při svých cestách po Čechách objevil krásný kout s opuštěnými vinicemi a rozhodl se obnovit pěstování vinné révy v trati Pod Chlumem.

Ať už jste fanouškem asijské nebo evropské kuchyně, či prostě hledáte nové gastronomické zážitky, tato fusion vás zaručeně nadchne. Asijská fusion s Martinem Pudilem je nejen kulinářským zážitkem, ale také uměleckým dílem na talíři, které stojí za objevení.

Martin Pudil

šéfkuchař

Lubomír Bílík

degustátor

Vinařství WILOMENNA