Úspěšně přidáno do košíku.
×

Moře v Táboře II.

Středa 31. 3. 19:00
Restaurace Goldie hotelu Nautilus

Hravý šéfkuchař Martin Svatek si pohraje s mořskými plody. Jeho rukama projdou krevety, humr, chobotnice či treska a na talíři se budou dít divy. Zavřete oči a budete v přímořské restauraci nedaleko pláže vaší oblíbené dovolenkové destinace.

Vína připraví Vinařství Kolby, someliér Jan Stehno. Kolby založil Oldřich Drápal v roce 1997, nyní je vinařství vlastněno skupinou J&T. Název získalo podle stejnojmenného svahu, který se nachází v těsné blízkosti vinařství, na okraji národní přírodní památky Pouzdřanská step. Historie pěstování vinné révy na kopci Kolby sahá podle písemných záznamů do období panování krále Přemysla Otakara II. a některé nálezy dokazují, že réva na Kolby mohla růst dokonce už ve 2. století.

Martin Svatek

šéfkuchař

Vinařství Kolby