Úspěšně přidáno do košíku.
×

Moravské hodování s cimbálkou II.

Pátek 4. 6. 19:00
Restaurace La Cave hotelu Dvořák

Zasněte se. Sedíte v příjemném prostředí, pijete skvělé víno a posloucháte cimbálovku. Právě takový hezký večer na vás čeká první březnový pátek. Půjde o produkci Moraváků v Praze – ale uslyšíte cimbálovku, jak má být. Cimbálová muzika Michala Horsáka vznikla v roce 1997. Členové kapely se spolu hudebně sešli v Praze v Českém souboru písní a tanců a souběžně v Cimbálové muzice Jiřího Janouška, kde působí dodnes. Hudebníci prezentují hudbu Jihovýchodní Moravy a Slovenska. Do svého repertoáru zařazují i výlety k jiným hudebním žánrům.

Máte chuť na staré české škubánky, stryky s husími játry či jitrnice? Tato akce je správná volba. Hoodovat se bude po všech směrech, 

 Pití obstará Vinařství Pfeffer, což je mladé, moderní vinařství z Rakvic. Vína vyrábějí za použití moderních technologií skloubených s tradicí. O vaše žaludky se postará šéfkuchař Martin Pudil.

Martin Pudil

šéfkuchař

Cimbálová muzika Pazúr

hudební skupina

Vinařství Patria Kobylí