Táborský kuchařský mág Martin Svatek, dlouholetý člen Národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR a šéfkuchař MACE restaurant, připravil menu inspirované pěti francouzskými restauracemi. Přenese tak atmosféru Paříže přímo do Tábora a propojí ji s vlastní kulinářskou fantazií.
O dokonalý doprovod se postará Gravitační vinařství VILAVIN. Tohle vinařství není jen tak obyčejné – místo čerpadel využívá při výrobě vín samotnou sílu zemské přitažlivosti. Hrozny tak putují dolů „po vlastní ose“ a rodí se z nich vína jemná, čistá a elegantní. Menu bude dokonale ladit s burgundskými odrůdami, na které se VILAVIN specializuje – Pinot Noir, Chardonnay, Pinot Blanc a Pinot Gris. Můžete se těšit na vína, která by si s radostí vychutnal i francouzský sommelier.
A protože Paříž nejsou jen chutě, ale i tóny, večer obohatí hudební vystoupení: pařížské šansony zazpívá Pavla Ambrožová, na klavír ji doprovodí Josef Čechtický. Atmosféra se tak dokonale propojí – na talíři, ve skleničce i v hudbě.
Přijďte ochutnat Paříž v Táboře – večer, kde se snoubí francouzská inspirace, burgundská vína a šansony.

šéfkuchař

sklepmistr


zpěvačka