Úspěšně přidáno do košíku.
×

Grand Chef Menu michelinských kuchařů VII.

Pátek 18. 6. 19:00
Restaurace Goldie hotelu Nautilus zobrazit na mapě
1390 Kč
vyprodáno

Toto bude TOP zážitek. Martin Svatek, šéfkuchař restaurace Goldie hotelu Nautilus, sestaví menu z receptů od světových michelinských kuchařů a zkombinuje je s víny od skvělého moravského Vinařství Reisten.

Martin Svatek zabrousí do Dánska, Francie či Ruska. 

Reisten je vinařstvím převážně bílých vín. Vlastní výjimečné vinice o rozloze 30 hektarů ve třech vinařských obcích Pavlov, Mikulov a Sedlec. Šetrné zacházení s vinicemi, respekt a ohleduplný přístup k přírodě jsou součástí filozofie vinařství Reisten. Snahou vinařství je minimalizace používání chemických ochranných prostředků ve sklepním hospodářství i při ošetřování vinic, orientace na používání moderních ekologických přípravků a vytváření vyváženého ekosystému.

Martin Svatek

šéfkuchař

Vinařství Reisten