Grand Chef Menu michelinských kuchařů VII.
Pátek
18. 6.
19:00
Restaurace Goldie hotelu Nautilus
zobrazit na mapě
1390 Kč
vyprodáno
Toto bude TOP zážitek. Martin Svatek, šéfkuchař restaurace Goldie hotelu Nautilus, sestaví menu z receptů od světových michelinských kuchařů a zkombinuje je s víny od skvělého moravského Vinařství Reisten.
Martin Svatek zabrousí do Dánska, Francie či Ruska.
Reisten je vinařstvím převážně bílých vín. Vlastní výjimečné vinice o rozloze 30 hektarů ve třech vinařských obcích Pavlov, Mikulov a Sedlec. Šetrné zacházení s vinicemi, respekt a ohleduplný přístup k přírodě jsou součástí filozofie vinařství Reisten. Snahou vinařství je minimalizace používání chemických ochranných prostředků ve sklepním hospodářství i při ošetřování vinic, orientace na používání moderních ekologických přípravků a vytváření vyváženého ekosystému.

Martin Svatek
šéfkuchař

Vinařství Reisten