Galavečeře s klasikou & smyčcové kvarteto live
Přijměte pozvání na výjimečný večer, kde se snoubí lahodné chutě a živá hudba v dokonale ladící harmonii. V elegantním prostředí hotelu Dvořák pro vás šéfkuchař Martin Pudil připraví vytříbené 5chodové menu, jehož každý chod bude skutečným mistrovským dílem a požitkem pro vaše smysly.
Večerem vás provede smyčcové kvarteto pod vedením vynikajícího táborského houslisty a pořadatele festivalu Klasici v Táboře, Tomáše Hubky, který spolu s přáteli – Antonem Čonkem na housle, Karlem Untermüllerem na violu a Davidem Havelíkem na violoncello – přednese mistrovská díla W. A. Mozarta, A. Dvořáka a B. Bartóka. Kvarteto však nezůstane pouze u klasických skladeb, ale překvapí i známými filmovými a populárními melodiemi, které umocní výjimečnou atmosféru celého večera.
Večer doplní vína z rodinného vinařství Bučkovi, které se nachází v malebné oblasti jižní Moravy, v podhůří Bílých Karpat. Toto vinařství se zaměřuje výhradně na zpracování hroznů z vlastní produkce, čímž zaručuje autenticitu a kvalitu svých vín. Od roku 2022 je navíc součástí spolku VOC Slovácko, což potvrzuje jejich závazek k udržení tradic a jedinečnosti regionálního terroiru. Vína z jejich produkce přinesou nezapomenutelný zážitek a dokonale doplní atmosféru večera.
Přijďte si vychutnat večer, kde každý tón i každý pokrm jsou skvěle vyladěny.
šéfkuchař
smyčcové kvarteto
vinař