Asijské fusion v Nautilu
Martin Košťál a kouzla asijsko evropské fusion
Fusion kuchyně spojuje svět na jednom talíři. Tato kulinářská fúze spojuje alespoň dvě tradiční kuchyně z různých zemí, propojuje ingredience, recepty a kuchařské techniky do jedinečných pokrmů.
Fusion s Martinem Košťálem je spojením dvou světů: tradiční asijské kuchyně a moderní evropské kulinářské kreativity. Toto kulinařské dobrodružství přináší nový svět chutí, kdy tradiční asijské recepty získávají nový dech díky evropským vlivům a prvkům.
Jednotlivé pokrmy budou perfektně doplněny víny z rodinného vinařství Jančura. Vinařství Jančura, založené v roce 2017, je malým rodinným podnikem s velkými ambicemi. Jedním z hlavních pilířů filozofie vinařství Jančura je minimální zásah do procesu výroby vína. Chtějí, aby jejich vína byla co nejpřirozenější a vystihla charakter daného regionu. Proto dávají přednost spontánnímu kvašení před kvašením řízeným. Pro milovníky vína, kteří ocení autentické a přírodní produkty, jsou vína z vinařství Jančura neodolatelnou nabídkou.
Ať už jste milovníkem asijské či evropské kuchyně nebo jen toužíte po dobrodružství v oblasti gastronomie, tato fusion vás určitě nadchne. Tak proč nevyrazit na kulinářskou cestu plnou chutí, vůní a dobrodružství? Asijská fusion s Martinem Košťálem je nejen obyčejným jídlem, je to umění na talíři, které stojí za objevení.
![](/imagecache/512x350_295_img-1276web.jpg)
šefkuchař
![](/imagecache/512x350_302_318418793-590433279752572-3456728465187365416-n.jpg)
![](/imagecache/512x350_315_243863192-1669916709883081-8108228458065442935-n.jpg)
vinař, enolog