Úspěšně přidáno do košíku.
×

Asijské fusion v Nautilu

Středa 20. 3. 19:00
Restaurace Goldie hotelu Nautilus
1 490 Kč
vyprodáno

Martin Košťál a kouzla asijsko evropské fusion

Fusion kuchyně spojuje svět na jednom talíři. Tato kulinářská fúze spojuje alespoň dvě tradiční kuchyně z různých zemí, propojuje ingredience, recepty a kuchařské techniky do jedinečných pokrmů.

Fusion s Martinem Košťálem je spojením dvou světů: tradiční asijské kuchyně a moderní evropské kulinářské kreativity. Toto kulinařské dobrodružství přináší nový svět chutí, kdy tradiční asijské recepty získávají nový dech díky evropským vlivům a prvkům. 

Jednotlivé pokrmy budou perfektně doplněny víny z rodinného vinařství Jančura. Vinařství Jančura, založené v roce 2017, je malým rodinným podnikem s velkými ambicemi. Jedním z hlavních pilířů filozofie vinařství Jančura je minimální zásah do procesu výroby vína. Chtějí, aby jejich vína byla co nejpřirozenější a vystihla charakter daného regionu. Proto dávají přednost spontánnímu kvašení před kvašením řízeným. Pro milovníky vína, kteří ocení autentické a přírodní produkty, jsou vína z vinařství Jančura neodolatelnou nabídkou.

Ať už jste milovníkem asijské či evropské kuchyně nebo jen toužíte po dobrodružství v oblasti gastronomie, tato fusion vás určitě nadchne. Tak proč nevyrazit na kulinářskou cestu plnou chutí, vůní a dobrodružství? Asijská fusion s Martinem Košťálem je nejen obyčejným jídlem, je to umění na talíři, které stojí za objevení.

Martin Košťál

šefkuchař

Jančura rodinné vinařství

Šimon Jančura

vinař, enolog